Groepsrondleiding

Het Leolux Visitor Center is bijzonder geschikt voor groepsarrangementen. Denk daarbij aan een personeelsuitje of een bezoek met uw studie, vereniging of (business)club. Uw rondleiding bij Leolux begint met een kopje verse koffie of thee en een lekker stuk Limburgse vlaai. Daarna voert een boeiende film u langs de rijke historie van Leolux. Vervolgens neemt uw rondleider u mee door de Leolux-designmeubelfabriek om het volledige productieproces te ontdekken.

Reserveren

Via het formulier kunt u uw groepsrondleiding reserveren. Ook kunt u ons bellen of e-mailen voor meer informatie of om een reservering door te geven.

   

Contact

Leolux Visitor Center
Marinus Dammeweg 42
5928 PW Venlo

Telefoon: +31 (0)77-3877222
E-mail: visitorcenter@leolux.nl

       

Praktische informatie

Reserveren is noodzakelijk

Natuurlijk kunnen wij uw bezoek ook invullen op basis van uw specifieke wensen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

​De kosten voor groepsrondleiding (vanaf 15 personen) bedragen € 10,- p.p. Na uw aanmelding krijgt u van ons een e-mailbevestiging met de betalingsmogelijkheden.

Uw bezoek is mogelijk van 10.00 uur tot 12.30 uur of van 14.00 uur tot 16.30 uur (alleen op werkdagen en met uitzondering van de vrijdagmiddag). Zo kunnen wij instaan voor productieactiviteit in de fabriek.

Het Leolux Visitor Center is uitstekend bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Ook is er ruime parkeergelegenheid. Download hier de routebeschrijving.

Je gegevens
Hoe heb je ons gevonden?*


(* = verplicht veld)

Als je het ingevulde formulier verstuurt, ga je akkoord met de voorwaarden uit ons privacystatement met betrekking tot de verwerking van persoonsgegevens.