Particuliere rondleiding

Uw rondleiding bij Leolux begint met een kopje verse koffie of thee en een lekker stuk Limburgse vlaai. Daarna voert een boeiende film u langs de rijke historie van Leolux. Vervolgens neemt uw rondleider u mee door de Leolux-designmeubelfabriek om het volledige productieproces te ontdekken.

Er zijn momenteel geen rondleidingen beschikbaar

Reserveren

Reserveer hier uw rondleiding. U sluit dan aan bij de andere particulieren die een rondleiding gereserveerd hebben op die dag. Wilt u een aparte groepsrondleiding volgen? Reserveer dan op de speciale pagina voor groepsrondleidingen. Ook kunt u ons bellen of e-mailen voor meer informatie.

  

Contact

Leolux Visitor Center
Marinus Dammeweg 42
5928 PW Venlo

Telefoon: +31 (0)77-3877222
E-mail: visitorcenter@leolux.nl

      

Praktische informatie

  • Reserveren is noodzakelijk.
  • Een bezoek duurt ongeveer 2,5 uur en start om 10.00 uur of om 14.00 uur (alleen op werkdagen en met uitzondering van de vrijdagmiddag). Zo kunnen wij instaan voor productieactiviteit in de fabriek.
  • De kosten voor een individuele rondleiding bedragen € 10,- p.p. Na uw aanmelding krijgt u van ons een e-mailbevestiging met de betalingsmogelijkheden.
  • Het Leolux Visitor Center is uitstekend bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Ook is er ruime parkeergelegenheid. Download hier de routebeschrijving.